Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás


LinkekGyógyhatású ásványok


Gyógyító ásványok A-Z-ig


 Ásványok, gyógykövek alkalmazása


Gyógykövek gondozása, hatásuk megőrzése, -fokozása


Schüssler-sók (ásványi sók)


Rövid ismertető


Alkati jellemzők - alkattípusok (12)


      Akvamarin


Testi hatásai: enyhít az allergián, a szénanáthán, a szem, a légutak, a pajzsmirigy, valamint a hyúgyhólyag panaszain.


Lelki hatásai: fejleszti a kitartást, a fegyelmet, könnyedséget és oldottságot hoz.


 Ametiszt  


Testi hatásai: harmonizálja az egész szervezetet, csökkenti a magas vérnyomást, megszünteti a fejfájást, enyhíti a fájdalmat. 


 Lelki hatásai: belső béke, nyugalom, összeszedettség, igazságosság jellemzi.  Növeli az akaraterőt, felébreszti a boldogságérzetet, támogatja a tudatosságot.  


 


 


PiritProblémája van a beleivel vagy a tüdejével? A pirit elősegítheti a gyógyulását! Lelki síkon pedig felszínre hozza az elnyomott problémákat, és egyben feloldani is segít azokat.


Ónix


 


Középfülgyulladás esetén jelent segítséget, és tompítja a fülben lévő zörejeket. Ezenkívül csökkenti a visszerességet, lelki szinten pedig növeli az önbizalmat és a realitásérzéket.


Türkiz


 


 


Tisztító hatása mellett a harapást, a fogakat és a fogínyt is erősíti. Savtalanító és fájdalomcsökkentő hatásán túl inspirál, és a hangulatingadozásokat is megszünteti.


Bronzit


 


Elsősorban idegnyugtatóként ismert. Emellett a bronchitis ellen is hatékonyan bevethető, mert megkönnyíti a köhögést. Segíti az immunrendszert a gyulladások legyőzésében.


Zöld achát


 


Elsősorban az anyák védőköve: támogatja a terhességet, és segíti a szülést. Ugyanakkor jó a kiütésekre és az ekcémára is, és oldja a feszültséget.


Labradorit


 


Erősíti az immunrendszert, de csontfájdalmak és keringési zavar esetén is segít. Ezenfelül enyhíti a váll, a kar, a hát és az ágyékcsigolya területén jelentkező ízületi fájdalmakat.


Karneol


 


 


Alacsony és magas vérnyomás esetén is a normális érték irányába szabályoz. Hipertónia miatti orrvérzések esetén használatával ritkábban jelentkezik majd a kellemetlen tünet.


Malachit


 


Javítja a májfunkciót, segíti a szervezet lúgosítását és méregtelenítését, erősíti a női nemi szerveket. Az úgynevezett „bábakőről" úgy tartják, hogy a szülést is megkönnyíti. 


 

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!